Tuesday, June 30, 2009

...kehilangan .. Al-Fatihah...

aku x dapat bayangkan perasaan orang yang baru "kehilangan" ..
semalam.. 1 of my gud friend masa sek teknik + KMK + UTM ( means dr sekolah smpai ke U kami sama) baru saja kehilangan zuriat yang pertama..
Shuhada dan Zack yang kehilangan anak lelaki pertama mereka bernama Mohd Luqmannul Hakim. Aku yg dh lama x contact Shue suddenly dpt sms informed dia baru kehilangan anak dia.. agak tekejut jugak..
Takziah buat Shue + Zack... Al-fatihah...
ps: aku sangat2 bersyukur sbb aku dpt mengandungkan Aira selama 9 bulan dan selamat melahirkan si dia dengan sihat,sempurna, comel, bijak.. ALHAMDULILLAH....
semoga Allah sentiasa melindungi dan berkati kami sekeluarga..

8 comments:

azzamoro said...

kak ina, shu yang mane ni kite kenal tak?

macam mane anak dia boleh meninggal?

eiNa said...

azza xkenal kut... dia sebaya k.ina.. amik math industri kat UTM..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

Innalillah..tu laa , kawan satu ofiz ni pun anak dier meninggal tapi dalam perut.d.ah 6 bulan..Al-Fatihah..Insya Allah, dah ada bidadari syurga duk nanti!!

mummy_ayu said...

takziah pada kawan u tu..ujian Tuhan nie.

DYLA said...

takziah utk kwn eina,

eina, ni emel sy:

dalila_ir@yahoo.com

(sy reply malam sbb siang bz sket :) )

mazrah said...

Innalillah...
Meninggal dalam kandungan ke? ke?
apa yang berlaku tu ada hikmahnye.

eiNa said...

elis: a ah..anak kecil yg meninggal terus masuk syurga..

mummy ayu: tu ar..kesian dia..

dyla: k,sy dh email.. =D mlm balas pun xpe..

mazrah: dh lahir baru sebulan jek.. ade mslh usus ..

FIESYAH said...

takziah tuk kwn akak & syah dpt merasekan betape beratnye tanparan tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails